Žemės ūkio technikos supirkimas

Superkame įvairią žemės ūkio techniką, nepriklausomai nuo jos paskirties, techninio stovio, gamintojo ir modelio. Domina Case, Solis, Valtra, MTZ, John Deere ir kitų gamintojų technika. Perkame tiek brangius kombainus, tiek smulkesnę žemės ūkio ar sodo techniką. Jei turite nebenaudojamą ar nebereikalingą ŽŪ technikos priemonę, galite drąsiai kreiptis į mus - tokiu būdų galėsite greitai ir pelningai atsikratyti nereikalingos technikos.

Įvairios būklės žemės ūkio technikos supirkimas

Superkame naujus, senus ir naudotus žemės ūkio technikos aparatus. ŽŪ technika gali būti sugedusi, nevažiuojanti, turėti defektų ar kitų problemų. Visais atvejais pasiūlymą įvertinsime individualiai ir pateiksime geriausiai situaciją atitinkančias supirkimo sąlygas.

Įvairios paskirties žemės ūkio technikos supirkimas

Superkame bet kokios paskirties žemės ūkio techniką. Dažniausiai perkame kombainus, traktorius ir (savaeigius) krautuvus. Tačiau esame visada pasirengę nupirkti ir kitos paskirties ŽŪ techniką: smulkintuvus, žoliapjoves, grūdų tvarkymo įrangą, purkštuvus, smulkintuvus ir kt.

Žemės ūkio technikos supirkimo kaina

Kadangi žemės ūkio technika apima platų spektrą objektų, konkreti supirkimo kaina bus nustatoma tik atsižvelgiant į individualų pasiūlymą. Mūsų komanda įvertins konkrečią techniką, jos būklę, amžių, gamintoją ir modelį, situaciją rinkoje ir kitus techninius parametrus. Tuomet pateiksime individualų, geriausiai rinkos tendencijas atitinkantį supirkimo kainos pasiūlymą.

Kontaktai

Adresas:

Dirbame Vilniuje ir visoje Lietuvoje be išeiginių

El. paštas:

administracija@automobiliu-supirkimas.lt

Tel. nr.

+37062351288