Autobusų supirkimas

Superkame autobusus - gali būti tiek keleiviniai, tiek krovininiai. Autobusai gali būti bet kokios techninės būklės, nauji arba naudoti. Todėl visai nesvarbu, kokia yra jūsų turimo autobuso svoris, koks jo gamintojas ar kiek ilgai jis naudojamas - pateikę savo pasiūlymą mums, gausite geriausią supirkimo kainą rinkoje. Nupirksime Mercedes-Benz, Ford, Citroen, MAN, Iveco ir kitų gamintojų autobusus.

Mikroautobusų supirkimas

Superkame ne tik standartinius autobusus, bet ir mikroautobusus, kurie dažniau rieda Lietuvos keliuose. Nesvarbu, koks mikroautobusas jums priklauso ir koks yra jo stovis, galite drąsiai kreiptis į mus. Mūsų siūlomas mikroautobusų supirkimas leis greitai ir lengvai parduoti turimą tokio tipo transporto priemonę.

Įvairios būklės autobusų supirkimas

Mūsų siūlomas autobusų supirkimas yra paslauga, kuri leidžia greitai ir patogiai parduoti bet kokios techninės būklės autobusą ar mikroautobusą. Todėl tarp mūsų teikiamų paslaugų yra daužtų autobusų supirkimas, nevažiuojančių autobusų supirkimas, taip pat kitų problemų ar defektų turinčių tokio tipo transporto priemonių supirkimas.

Autobusų supirkimo kaina

Nustatant autobuso supirkimo kainą atsižvelgiama į daugelį veiksnių ir kiekvieną atvejį vertiname individualiai. Vertiname autobusą techninį stovį, ridą, gamintoją, modelį, kitus parametrus, taip pat rinkos situaciją. Norėdami sužinoti tikslią savo turimo autobuso supirkimo kainą, kreipkitės į mus žemiau pateiktais kontaktais.

Kontaktai

Adresas:

Dirbame Vilniuje ir visoje Lietuvoje be išeiginių

El. paštas:

administracija@automobiliu-supirkimas.lt

Tel. nr.

+37062351288