Sunkvežimių supirkimas

Superkame sunkvežimius, kurie gali būti įvairios techninės būklės. Sunkvežimių supirkimas turėtų būti aktualus logistikos įmonėms, kurios nori greitai parduoti turimą sunkvežimį. Dažnai tai aktualu, kai seną, naudotą sunkvežimį reikia pakeisti nauju. Mūsų teikiama supirkimo paslauga leidžia tą pasiekti išskirtinai greitai. Tačiau ši paslauga gali būti naudinga ir ūkininkams ar kitiems fiziniams asmenims, kurie dėl įvairių priežasčių gali norėti greitai parduoti turimą tokio tipo transporto priemonę. Taip pat siūlomas krovininių furgonų supirkimas, autocisternų supirkimas, miškovežių, autovežių ir kitų krovininių sunkvežimių supirkimas.

Įvairios būklės sunkvežimių supirkimas

Superkame įvairios būklės sunkvežimius. Tai reiškia, kad mums gali siūlyti ne tik techniškai tvarkingus ir važiuojančius sunkvežimius, bet ir tokio tipo transporto priemones, kurios yra sugedusios, nevažiuojančios, daužtos ar turinčios kitų defektų. Pasirūpinsime ne tik konkurencingo pasiūlymo pateikimu, bet ir parduoto sunkvežimio transportavimu.

Įvairių gamintojų sunkvežimių supirkimas

Superkame ne tik įvairaus techninio stovio sunkvežimius, bet taip pat ir įvairių gamintojų tokio tipo transporto priemones. Mus domina Mercedes-Benz, Scania, Volkswagen, Ford, DAF, Gaz, MAN, Volvo, Renault ir kitų gamintojų sunkvežimiai ir kitos krovininės transporto priemonės.

Sunkvežimių supirkimo kaina

Sunkvežimių supirkimo kaina priklauso nuo daugelio veiksnių, todėl kiekvieną pasiūlymą vertiname individualiai. Kruopščiai išanalizavę pasiūlymą ir atsižvelgę į įvairius transporto priemonės kainą įtakojančius veiksnius (techninį stovį, ridą, gamintoją, modelį, situaciją rinkoje ir kt.), pateikiame geriausią kainos pasiūlymą. Norėdami sužinoti savo sunkvežimio supirkimo kainą, kreipkitės žemiau nurodytais kontaktais.

Kontaktai

Adresas:

Dirbame Vilniuje ir visoje Lietuvoje be išeiginių

El. paštas:

administracija@automobiliu-supirkimas.lt

Tel. nr.

+37062351288