Motociklų supirkimas

Superkame visų gamintojų ir visų modelių motociklus. Domina visų tipų motociklai: klasikiniai, čioperiai, supermoto, krosiniai, kruizeriai, enduro, touring ir kiti motociklai. Nesvarbu, koks ir kokio gamintojo motociklas jums priklauso - kreipkitės į mūsų komandą ir mes greitai pateiksime sąžiningą ir konkurencingą pasiūlymą.

Įvairios būklės motociklų supirkimas

Superkame ne tik įvairių gamintojų ir modelių motociklus, bet taip pat ir įvairios techninės būklės dvirates transporto priemones. Motociklas gali būti senas, sugedęs ar visai nevažiuojantis, taip pat gali būti daužtas, surūdijęs ar net skirtas utilizavimui ar metalo laužui - mes visais atvejais pateiksime sąžiningą pasiūlymą ir padėsime jums ne tik greitai ir patogiai atsikratyti motociklu, bet taip pat padėsime iš to uždirbti. Sutvarkysime visus dokumentus ir pasirūpinsime motociklo išsivežimu iš jūsų nurodytos vietos.

Keturračių supirkimas

Superkame keturračius motociklus. Mus domina visų markių ir modelių keturračiai: Polaris, ATV, CFMOTO, Can-Am, Honda, Linhai ir kitų gamintojų transporto priemonės. Galime vienodai sėkmingai supirkti bet kokios techninės būklės keturratį, todėl transporto priemonė gali būti daužta, techniškai netvarkinga, turinti defektų, rūdžių ar kitų problemų. Nesvarbu, ar norite tiesiog atsikratyti nebenaudojamu keturračiu ar norite jį pakeisti kita transporto priemonė - mūsų siūlomas keturračių supirkimas yra paslauga, kurią pritaikysime jūsų individualiems poreikiams.

Motorolerių supirkimas

Superkame motorolerius, kurie gali būti bet kokios techninės būklės, turėti defektų. Domina visų gamintojų motoroleriai - nuo populiariausių Piaggio, Yamaha, Honda, BMW, Gilera, Suzuki, Aprilia iki Keeway ir kitų, mažiau Lietuvoje žinomų ir populiarių markių motorolerių. Motorolerių supirkimas leidžia greitai atsikratyti nereikalinga transporto priemone arba pelningai parduoti tvarkingą motorolerį. Todėl jei turite seną ir naudotą motorolerį ir norėtumėte greitai jį pakeisti nauju arba turite sugedusį, nevažiuojantį ar defektų turintį moto ir norėtumėte juo atsikratyti - mūsų motorolerių supirkimo paslauga kaip tik jums.

Įvairių rūšių motociklų supirkimas

Superkame įvairių rūšių motociklus, įskaitant motorolerius, keturračius, sniego motociklus ir vandens motociklus. Mums galite siūlyti čioperius, triračius ir keturračius motociklus, supermoto, sportinius, krosinius, street bikes ir kitas transporto priemones. Greitai įvertinsime pateiktą pasiūlymą ir nustatysime sąžiningą motociklo supirkimo kainą. Taip pat padėsime bet kokiais klausimais, susijusiais su transporto priemonės vertinimu ir supirkimo procesu.

Motociklų supirkimo kaina

Kiekvienas motociklas yra vertinamas individualiai, atsižvelgiant į daugybę faktorių. Nustatant motociklo supirkimo kainą yra vertinamas transporto priemonės gamintojas (markė), modelis, techninės būklė, situacija rinkoje ir kiti veiksniai. Tačiau galite būti tikri, kad įvertinę jūsų motociklą tikrai pasiūlysime gerą ir konkurencingą kainą, kuri beveik visada yra didesnė nei ta, kurią gali pasiūlyti kiti motociklų supirkėjai.

Brangiai superkame visų gamintojų motociklus

Superkame automobilius pagal markę. Domina japoniškų, angliškų, vokiškų, amerikietiškų ir kitų gamintojų automobiliai, taip pat visų kitų markių transporto priemonės. Todėl mums galite parduoti savo automobilį, nepriklausomai nuo to, kokia jo markė ar modelis.

Harley-Davidson motociklų supirkimas

Superkame Harley-Davidson motociklus. Tai - vienas populiariausių ir labiausiai vertinamų motociklų tipų.

Honda motociklų supirkimas

Superkame Honda motociklus. Kaip ir kitos šio gamintojo transporto priemonės, Honda motociklai taip pat yra paklausūs supirkėjų tarpe.

Yamaha motociklų supirkimas

Superkame Yamaha motociklus. Tai taip pat yra vieni paklausiausių ir dažniausiai supirkėjus dominančių dviračių transporto priemonių.

Kawasaki motociklų supirkimas

Superkame Kawasaki motociklus. Galime pateikti gerą pasiūlymą už bet kokios būklės Kawasaki dvirates transporto priemones.

Suzuki motociklų supirkimas

Superkame Suzuki motociklus. Vieno garsiausių motociklų gamintojo automobiliai turi itin didelę paklausą, todėl galime pasiūlyti gerą supirkimo kainą už šio gamintojo motociklus.

Kitų gamintojų motociklų supirkimas

Taip pat superkame įvairių modelių BMW, Ducati, Aprilla, Gas Gas, Husqvarna, Triumph, Victory ir kitų gamintojų motociklus.

Kontaktai

Adresas:

Dirbame Vilniuje ir visoje Lietuvoje be išeiginių

El. paštas:

administracija@automobiliu-supirkimas.lt

Tel. nr.

+37062351288